Zave

Luft til vand varme - det bedste varmesystem til dit hus!

Installation og køb af en luftvarmepumpe kan i første omgang virke som en dyr udgift, men i det lange løb betaler investeringen sig, da op til 80 % af varmeudgifterne kan spares ved at bruge en luftvarmepumpe. Hvor meget mere varme du kan få sammenlignet med f.eks. en elektrisk radiator, fremgår af COP-værdien. Jo højere tallet er, jo mere effektiv er løsningen.

Luft til vand varmepumper er beregnet til centralvarme boliger. En luft til vand varmepumpe producerer varme fra den varmeenergi, der er lagret i den omgivende luft, og som overføres til bygningen via vand. Det kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand.


Ligesom med luft til luft varmepumpen afhænger kapaciteten af luft til vand varmepumpesystemet af udendørs temperaturen. I modsætning til en luft til luft varmepumpe kan en luft til vand varmepumpe fordele varmeenergien mere stabilt over større og opdelte arealer og kan også producere varmt brugsvand.Luft til vand varme holder varmeudgifterne relativt lave - sammenlignet med elvarme kan luft til vand varme spare op til 80 % elforbruget. Det aktuelle energiforbrug afhænger dog af apparatets kapacitet og brugsmønstre.En luft til vand varmepumpe er et passende opvarmningssystem til større boliger og kontorbygninger. Luft til vand varme er praktisk og økonomisk - kontakt os for at høre mere.