Zave
OM OS

Gladere kunder, mindre varmeregninger og bedre balance i det grønne regnskab

Vi sætter bæredygtighed og driftsøkonomi i højsædet ved alle vores løsninger – fra indeklima til vedvarende energi i boligen. 


Vi gør det ved at levere løsninger, der bruger så lidt energi som muligt – med så mange fordele som muligt, til så mange kunder som muligt.


Vi tilbyder varmepumper til luft til luft, luft til vand, jordvarme og varmeflytning til opvarmning, effektiv aircondition til afkøling, solcelleanlæg til varme- og strømproduktion samt intelligente opladere til el-biler.

ENERGIVENLIG I HELE ØSTERSØREGIONEN

Hvert år leverer vi til tusindvis af boligejere, og vi er stolte af, at vi gør en forskel for indeklimaet og energiforbruget i otte lande omkring Østersøen.


Miljø. Vores løsninger og produkter minimerer energiforbrug og miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med komfort eller brugervenlighed. Og vi arbejder på at være lige så hensynsfulde overfor miljøet i hele forretningen – fra drift til forsendelse.


Mennesker. Varmepumper, air condition-anlæg og solcelleanlæg gør en mærkbar og positiv forskel for såvel brugere som miljø, men det kan være svært at vælge og købe de rigtige. Vi ønsker at gøre processen så nem som mulig, så så mange som muligt kan skifte til energivenlige løsninger.


Vi er grundlagt i Sverige, hvor vi begyndte at levere energivenlige løsninger til brugere tilbage i 1988, og vi tilbyder nu en bred vifte af smarte energiløsninger til moderne hjem og kontorer.


SEKS GRUNDE TIL AT VÆLGE ZAVE

Vi har indrettet hele vores danske organisation på, at det skal være trygt og nemt at handle med os. Vi har opsummeret vores formål i seks løfter til dig.

 • Stort udvalg

  Du kan altid finde det, du har brug for.

 • Gode priser

  Du kan altid finde en løsning til dit budget.

 • Høj brugervenlighed

  Du finder det rigtige, nemt og hurtigt.
 • Solid knowhow

  Du får råd og vejledning til at træffe det rigtige valg.
 • Effektiv service

  Du får en lidt bedre dag af at tale med os.

 • Hurtig levering

  Du får alle fordelene fra os så hurtigt som muligt.