Zave

Reparation af luftvarmepumpe og klimaanlæg

Luftvarmepumper er holdbare klimaanlæg, men de skal stadig vedligeholdes regelmæssigt for at sikre en effektiv og energibesparende drift.
Et klimaanlæg, der ikke er blevet vedligeholdt i længere tid, kan i værste fald stoppe med at fungere og kræve større reparationer.


Reparationer af klimaanlæg bør altid udføres af uddannede eksperter. Reparation af luftvarmepumper er en service, der tilbydes af næsten alle airconditionforhandlere. Hvis din varmepumpe er i stykker og slet ikke fungerer, skal du kontakte eksperterne hos Zave, så sørger vi for at få din varmepumpe repareret.


Hvornår er det nødvendigt at reparere en varmepumpe?


Det er kun nødvendigt at reparere klimaanlægget, hvis varmepumpen ikke fungerer, ikke blæser varme eller laver lyde, som ikke var der før.


Varmepumpen holdes i god stand ved hjælp af løbende rengøring, som bør foretages før og efter opvarmningssæsonen. Filtrene inde i varmepumpens panel skal renses for større støv.


Det er en god idé at kontrollere, at varmepumpens udedel er fri fra blade og grene om efteråret og for tung sne og is om vinteren. Ethvert fremmedlegeme på udedelen af luftvarmepumpen vil forhindre varmepumpen i at fungere normalt.


Hvis varmepumpen stadig fungerer unormalt, efter at de indvendige og udvendige dele er blevet renset, er det værd at kontakte eksperter for at få varmepumpen repareret eller efterset.


Bed om et tilbud fra Zave.