Zave

Samsung SmartThings

Samsungs varmepumper med indbygget WiFi kan tilkobles Samsung SmartThings-appen. Med WiFi-tilkobling kan du styre og følge med på varmepumpen fra din mobil eller tablet hvor som helst! Det betyder, at du kan reducere dit energiforbrug yderligere og altid komme hjem til et perfekt indeklima. Du har kun behov for appen SmartThings, som findes til både Android og iOS samt SmartThings Hub som kan sammenkoble stort set alle intelligente produkter uanset mærke.

SmartThings WiFi i din Samsung Varmepumpe


Brug Samsungs SmartThings-app fra din mobil eller tablet til at skrue op og ned for temperaturen på din varmepumpe samt til at styre de forskellige funktioner, uanset hvor du befinder dig. Tjek varmepumpens daglige, månedlige eller årlige strømforbrug og få bedre styr på brugen af varmepumpen for at få en mere energieffektiv hverdag.


Det er enkelt at komme i gang. Når du har oprettet en SmartThings-profil i app’en og logget på, finder app’en automatisk kompatible enheder i dit hjem. Du kan desuden invitere venner og familie ved få tryk.


Du kan vælge at tilkoble varmepumpen til Samsung SmartThings Hub for at interagere den med resten af hjemmets intelligente produkter.Det perfekte indeklima


Med Samsung SmartThings hub kan du lave tidsplaner for dit klimaanlæg og indstille temperaturen således at dit hjem altid har den perfekte temperatur i dit hjem. Sænk temperaturen I hjemmet imens du er på ferie, når du skal sove eller på en varm sommerdag. Du kan også vælge at skrue op for varmen i fx sommerhuset inden du ankommer en efterårsaften – du har fuld kontrol over dit indeklima, selv udenfor hjemmet.


 

Hvordan fungerer Samsung SmartThings Hub?


Med Samsung SmartThings Hub kan du automatisere store dele af hjemme og på den måde opnå en intelligent livsstil. Skræddersy indstillingerne til dine behov og nyd godt af mere kontrol over dit hjem med innovative SmartThings-kompatible enheder, der forenkler dit daglige liv.


SmartThings Hub tilsluttes til internettet og skaber et selvstændigt og beskyttet netværk til dine intelligente produkter.


Med SmartThings app’en kan du derefter oprette scenarier, dvs. koble flere funktioner sammen med en kommando, f.eks. tænde for varmepumpen i sommerhuset, tænde lampen i indkørslen eller skabe en hyggelig stemning til en filmaften foran TV’et eller noget helt andet – mulighederne er mange.

Du kan også lade en stemmeassistent styre de intelligente produkter via hubben idet SmartThings Hub benytter Bixby samt understøtter brugen af Google Assistent og Amazon Alexa.Connected Living fungerer sammen med de fleste intelligente produkter


Samsung SmartThings Hub er en af de mest omfattende, fleksible og velfungerende systemer til det intelligente hjem. Systemet understøtter mere end 4.000 produkter fra mere end 50 forskellige mærker.


Det er let som en leg at integrere produkter fra af andre mærker og bruge dem på lige fod med Samsungs intelligente produkter. Philips Hue, Sonos, Ikea Trådfri, LiFX er nogle af de brands kan tilføjes ganske simpelt via appen.


Integrationen til andre produkter fungerer ikke kun den vej. SmartThings kan også nemt integreres i andre systemer som fx Google Assistant og herved bruges Google Assistant som platform.

SmartThings appen findes til både Android og iOS
Hent SmartThings i Apple App Store


Hent SmartThings i Google Play Store