Zave

Varmeanlæg til lejlighedsbygninger: luftvarmepumpe og klimaanlæg i lejligheden

Luftvarmepumper er ideelle opvarmningsløsninger til lejlighedsbygninger. En mindre lejlighedskompleks kan opvarmes af en luft/vand-varmepumpe, mens en traditionel luft/luft-varmepumpe er tilstrækkelig til en enkelt lejlighed.
Hvilken luftvarmepumpe skal du vælge til din bolig - Her får du en oversigt over, hvordan du vælger den rigtige luftvarmepumpe til din lejlighed.


Hvorfor vælge en luftvarmepumpe til din lejlighed?


De vigtigste fordele ved en luftvarmepumpe er behagelighed, lave varmeudgifter og miljøvenlighed. En luftvarmepumpe i en lejlighed vil reducere dine varmeudgifter med 70-80 % i forhold til elvarme. Den nøjagtige besparelse på varmeudgifterne afhænger af den anvendte varmekilde og dens elforbrug.


Den passende luftvarmepumpe til en lejlighed skal vælges på grundlag af lejlighedens størrelse, indretning og bygningens isolering. Det er også vigtigt at tage hensyn til husstandens størrelse, som i høj grad bestemmer forbrugsmønstret og, i tilfælde af en luft-vand-varmepumpe, hyppigheden og mængden af vand, der bruges pr. periode.

Jo større boligen er, eller jo lavere dens isolering er, jo kraftigere skal luft-til-vand-varmepumpen være. Zave specialisterne kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.


Både luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper opfanger varmenergien fra luften med brug fra energien, der er lagret. En luft til vand varmepumpe bruger vand til at overføre varmeenergien og giver derfor mulighed for både indendørs opvarmning og opvarmning af varmt brugsvand i en bolig.


En varmepumpe i lejligheden sikrer et godt indeklima hele året rundt - den opvarmer værelserne og køler luften om sommeren. Klimaanlæg i lejligheden er garanteret ved køb af en nyere luftvarmepumpe. Køletilstand er tilgængelig for både luft-til-vand- og luft-til-luft-varmepumper. Ved at vælge en varmepumpe med kølefunktion kan du være sikker på et optimalt klima og aircondition i din lejlighed!


Varmeanlæg i lejlighedsbygninger er ofte forældede og uhensigtsmæssige. Eksperter i varmeanlæg kan hjælpe dig med at vælge en ny og mere moderne løsning - kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til opvarmning af din lejlighed eller lejlighedsbygning. Samarbejd med os om at vælge et godt klimaanlæg til din lejlighed og spar mere end to gange på varmeudgifterne!